Hvordan sletter jeg brukerkontoen min i Easy.Jobs?

Sjekk retningslinjen nedenfor for å lære hvordan du gjør det slett brukerkonto i easy.jobs.

Trinn 1: Logg inn på din Easy.Jobs-konto og klikk på rullegardinmenyen fra høyre øverste hjørne av siden. Nå du må klikke på Min konto fra rullegardinmenyen.

easy.jobs, delete, user accou

Steg 2: Den tar deg til denne visningen👇 der du kan slette brukerkontoen din. For å slette brukerkontoen din, må du klikke på Slett konto -knappen nederst på siden.

easy.jobs, delete, user accou

Trinn 3: Etter å ha klikket på Slett konto -knappen, vises en bekreftelses popup på skjermen. Klikk JA for å bekrefte det.

easy.jobs, delete, brukerkonto

Slik kan du slette brukerkontoen din i Easy.Jobs.

Hvis du trenger hjelp, må du gjerne kontakt oss eller bli med på vår Facebook-fellesskapet for å få kontakt med andre bedriftseiere som deg selv.

Drevet av BetterDocs